Oaza udobnosti

Hotel Swiss Plus

Hotel Swiss Plus je novosagrađeni moderni hotel koji nudi mir i potpuni komfor. Hotel je smješten u neposrednoj blizini centra, kulturno-historijskih znamenitosti, rekreativnih i turističkih atrakcija Grada Bihaća. Hotel SwissPlus smješten blizu rijeke Une, udaljen je 10 minuta hoda od Muzeja Prvog zasjedanja AVNOJ-a s povijesnim izložbama i kilometar od džamije Fethija iz 13. stoljeća.

Dočekat će vas naše ljubazno osoblje, predvoditi kroz moderni ambijent hotela i pobrinuti se da vaš boravak u hotelu bude potpuno udoban.

U prizemlju hotela nalazi se restoran Swiss, za koji smo sigurni da će vas očarati ukusnim specijalitetima i ponudom pića. A za ljubitelje talijanske kuhinje u ponudi imamo pizze pravljene po originalnoj talijanskoj recepturi.

Na raspolaganju su vam svi potrebni uređaji i namještaj napravljen po modernim standardima.

Sadržaji Hotela Swiss Plus

JEDINSTVEN PROSTOR

Događaji

Hotel Swiss Plus sala raspolaže sa 75 mjesta i kompletno je opremljena za održavanje seminara, konferencija, work shop i team building aktivnosti.

Sala je idealna i za organizaciju svih vrsta proslava i svečanosti: svadbi, maturskih večeri, proslava rođendana, godišnjica i drugih prigoda.

Za više informacija, email info@hotel-swissplus.com.com 

prvoklasno iskustvo

Restoran Swiss

Uz standardnu à la carte ponudu, svaki dan u restoranu Swiss možete uživati i u dnevnoj ponudi jela tradicionalnih i specijaliteta internacionalne kuhinje. Posebna ponudu čine pizze napravljene prema originalnom receptu, izvorno iz Italije.

Restoran Swiss ističe se i velikom ponudom slastica.

Radno vrijeme: 8:00 – 23:00

Ostvarite dodatan popust
uz direktne rezervacije!

Adresa

502. viteške brigade 74
77 000 Bihać
Bosna i Hercegovina

Telefon

društvene mreže

Copyright © 2021. Sva prava pridržana.