VALENTINOVO PONUDA HOTELA SWISS PLUS -SLAVIMO LJUBAV

Osjećaj bliskosti, privrženosti, nesebičnosti i međusobnog podržavanja koji proizlazi iz ljubavi, razlog su zašto nam se gotovo uvijek na licu naslika iskren osmijeh na sam spomen Valentinova. Valentinovo je sjajna prilika za provod uz romantičnu večeru sa svojim partnerom.

HOTEL SWISS PLUS Vam upravo nudi nezaboravno iznenađenje za Vaše partnere.
Hotel Swiss Plus nudi VALENTINO ponudu, u oazi toplog komfora, romantičnu večeru za dvoje, te noćenje za dvije osobe u romantično uredjenoj superior sobi) sa dobrodšlicom pjenušavog šampanjca. Ljubav je u zraku, a naš paket iskustva romantike nudi sve potrepštine za poseban bijeg i kvalitetno vrijeme s vašom dragom osobom. Probudite se uz doručak u krevetu i provedite dan zaljubljeni.

Hotel Vam nudi Vaš odabir romantične večere, da li biste željeli u restoranu imati večeru ili čak u Vašem Apartmanu, odlučujete Vi.

Nezaboravno valentinovo je uvijek bila tema koja će Vas pratiti sa određenim uspomenama, a naše ljubazno osoblje i hotelske usluge će Vam upravo to i priuštiti.

Cijena paketa iznosi 175,00 KM.
Cijena romantične večere bez noćenja 30,00 KM/po osobi.
*Sve detalje oko ovog aranžmana dogovaramo direktno sa gostom.
Javite nam se na broj: +387 61 338 866

Zlatna Medalja za Hotel Swiss Plus

Zlatna medalja za Hotel Swiss Plus Bihać

Izuzetno smo ponosni na VELIKU 𝙕𝙇𝘼𝙏𝙉𝙐 𝙈𝙀𝘿𝘼𝙇𝙅𝙐 za naš hotel Swiss Plus 🇨🇭 koju smo dobili na Novosadskom sajmu za vrhunski sadržaj hotelskog smještaja. Inače 53. Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu održan je prošle sedmice u periodu 17-19.11.2022.

Naš rad i zalaganje prepoznati su i nagrađeni ovom simboličnom medaljom. Hvala svima koji su prepoznali Hotel Swiss Plus, hvala našim gostima a posebno hvala cijelom osoblju bez kojih naš uspjeh ne bi bio potpun.

𝗜𝗱𝗲𝗺𝗼 𝗱𝗮𝗹𝗷𝗲!

Ostvarite dodatan popust
uz direktne rezervacije!

Adresa

502. viteške brigade 74
77 000 Bihać
Bosna i Hercegovina

Telefon

društvene mreže

Copyright © 2021. Sva prava pridržana.