O nama

HOTEL SWISSPLUS

Novosagrađeni objekat posljednjim modernim standardima gradnje


HOTEL SWISSPLUS na raspolaganju svojim gostima nudi:

  •  15  apartmana i to: 3 jednokrevetnih,3 trokrevetnih i 9 dvokrevetnih.
  • kompletno klimatiziran objekat
  •  podno grijanje i pasivno hladjenje
  •  spavaća soba + kuhinja
  •  wc/tuš kabina
  • besplatan WI-FI
  • Flat TV
  •  besplatan parking pod video nadzorom
  •  moderno opremljen ambijent očaraće Vas svojom elegancijom i toplinom.

Apartmani su zamišljeni tako da zadovolje visoke standarde posjetilaca i da odgovaraju različitim ukusima i potrebama.Objekat je odlično povezan sa svim dijelovima grada. Nalazi se u jednoj od glavnih lokacija u gradu, na par minuta od samog centra grada, ali ipak u mirnoj ulici koja svojim gostima nudi diskretnost, mir i vrhunski komfor sa udobnim i modernim smještajem, te izvrsnom i prijateljskom uslugom. Odličnom smještajnom lokacijom svojim gostima nudimo i mogućnosti da jednostavno iskorače u samo srce svih bihaćkih zbivanja.


Kafići i rastorani

Bihać je grad čija Vas ljepota i šarm jednostavno moraju osvojiti. Kafići i rastorani neizbježno gravitiraju ka prelijepoj rijeci Uni, što omogućava svakodnevno opuštanje uz riječni žubor.

Kompleks otvorenih bazena "Veni Vidi"

Ako poželite obnoviti energiju, opustiti se, osloboditi se svakodnevnog stresa i odmoriti Vaš organizam, u neposrednoj blizini svoje usluge Vam nudi kompleks otvorenih bazena “Veni Vidi”, koji sadrže dječiji bazen, tobogane, bazen za odrasle sa svojim odvojenim masažnim dijelom bazena, te nude široku gastro ponudu i raznovrsne sadržaje za djecu i odrasle.

Sportsko-rekreativni centar "Stens"

Na par metara udaljenosti, preko puta ceste, smješten je sportsko-rekreativni centar “Stens”(sport, odmor i rekreacija) koji Vam nudi na korišćenje:
– Tri terena za tenis
– Poligon za mali nogomet
– Natkrivenu salu koju koriste selekcije i klubovi borilačkih sportova

Klizalište

Tokom zime na vanjskom malonogometnom poligonu otvoreno je klizalište gdje možete snježne i hladne dane provoditi ugodno se zabavljajući tokom sezone klizanja, svakim danom od 10h-22h.

Midžić jezero i Sokolačka kula

Želite li izabrati odmak od gradske buke i dan provesti u miru i tišini, na samo 300 m udaljenosti nalazi Vam se netaknuta priroda Midžić jezera i Sokolačke kule.

Kulturno-historijski sadržaji

Bihać raspolaže izuzetno bogatom i raznovrsnom ponudom kada su u pitanju kulturno-historijski sadržaji i ne trebate ići iz strogog centra grada da biste bili svjedoci ostataka starih zidina, prepoznatljive Kapetanove kule, Turbe mauzolej, Fethija džamije koja se smatra najstarijom građevinom gotičkog stila na području BiH. – Na samo 10 minuta hoda, šetajući gradskim parkom, naći ćete se na glavnom gradskom trgu u čijoj najbližoj okolini se nalaze sve ove pomenute znamenitosti grada Bihaća. U neposrednoj blizini se još nalaze i kulturne ustanove našega grada, kao što su to: Muzej Pounja, Muzej AVNOJA, Historijski arhiv grada, Galerija i Mala galerija, DOM JNA, te Narodna biblioteka.

Nacionalni park UNA

 

Gotovo nemoguće je posjetiti Bihać, a ne posjetiti NP UNA, koji se gotovo u cijelosti prostire na teritoriji grada Bihaća i predstavlja jedan od tri nacionalna parka u BiH. Dug je oko 40-ak km i obuhvata dolinske dijelove rijeke Une i Unca, orografske padine Plješavice i Grmeča, odnosno Osječenice. Tu se dolazi vidjeti i uživati u ljepotama rijeke Une i nevidjenim rajskim ljepotama smaragdne doline sa vodopadima i kaskadama Štrbačkog buka i Martin Broda. – NP UNA proteže se uz granicu sa Hrvatskom, a udaljen je svega 40-ak km od Nacionalnog parka Plitvička jezera i 115km od Jadranskog mora.

 

Rafting na rijeci Uni

Pored svih atrakcija, Bihać pruža ljubiteljima sporta i razvijen sportsko-rekreacioni turizam, kao što su jedriličarstvo, biciklizam, ribolovni i lovni turizam, te neizostavni i prepoznatljivi rafting na rijeci Uni. Ukoliko budete zainteresirani da doživite jednodnevnu ili višednevnu adrenalinsku avanturu raftinga na rijeci Uni, taj angažman Vam možemo omogućiti u suradnji sa našim partnerima.